miercuri

Razvan are nevoie de ajutor...

Este un om normal, este unul din noi. El este Razvan, un tanar de 22 ani, student al Facultatii de Constructii Civile, Industriale si Agricole, din cadrul U.T.C. Bucuresti.
A avut insa ghinionul sa se afle intr-un loc nepotrivit la un moment nepotrivit. In orasul sau natal, pe cand se intorcea acasa cu masina unui prieten, a fost implicat intr-un accident de circulatie, in urma caruia s-a ales cu grave probleme la coloana.
Mai multe despre accident aici si aici.
A fost transportat la Spitalul Municipal Campulung si apoi, imediat la Spitalul Clinic de Urgenta Bagdasar-Arseni din Bucuresti, unde se afla si in prezent. Numai ca aici, din cauza starii deplorabile in care se gaseste sistemul sanitar romanesc si a incompetentei sau lipsei de profesionalism a personalului starea lui nu s-a imbunatatit foarte mult.
In momentul de fata, singura lui sansa este o clinica din Germania, unde a si fost acceptat pentru operatie. Numai ca aceasta interventie chirurgicala trebuie efectuata urgent, iar familia lui este pusa in ingrata situatie de a face urgent rost de circa 20 000 euro (cat costa operatia), fara a mai lua in calcul si cheltuielile de transport si spitalizare si tinand cont de faptul ca parintii au cheltuit deja foarte mult in cele peste 3 saptamani de cand este Razvan internat.
De aceea, facem apel la bunatatea dumneavoastra, cei care il cunoasteti sau nu pe Razvan, si va rugam sa participati la un gest de omenie, sa-i ajutam pe Razvan si pe parintii sai sa stranga suma necesara.
In acest sens, a fost deschis a fost deschis la Raiffeisen Bank, sucursala Campulung Muscel, urmatorul cont bancar:

RO81 RZBR 0000 0600 1143 1258

Nume titular cont: Savu Eugeniu Ion.

Va multumim din suflet. Doamne ajuta!

2 comentarii:

  1. Voi face tot ce-mi sta in putinta...
    Fa-te bine Razvane...
    Aici Orlando!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Mulțumesc pentru tot Dr. Ellen! După ce te-am contactat pentru a mă ajuta să nu mai divorțez de soțul meu, soțul meu a încetat să mai depună acte de divorț și lucrurile stau mult mai bine. După cum ai spus, tot procesul de divorț a fost anulat, femeia rea ​​care a creat probleme în căsnicia mea a părăsit soțul meu și acum suntem foarte fericiți împreună. Împărtășesc această experiență de viață cu oricine se confruntă cu provocări similare în relația lor, căsătorie sau orice altă problemă. , o puteți contacta pe Dr Ellen pe WhatsApp +2349074881619
    Ea este competentă în următoarele vrăji:
    * vrăji de dragoste
    * vrăji de căsătorie
    * vrăji de bani
    * vrăji de frumusețe
    * Vrăji de noroc
    * Vrăji de atracție sexuală
    * Vrăji de vindecare a SIDA
    * Vrăji de loterie
    * Blestemele elimină imediat vrăjile
    * Vrăji de protecție
    * Vrăji de loterie
    * Vrăji norocoase
    * Vraja de fertilitate
    * Inel de telekineză 💍
    E-mail: ellenspellcaster@gmail.com
    Whatsapp +2349074881619

    RăspundețiȘtergere